Virtuelne konsultacije

Ovaj sajt vam omogućava da obavite konsultaciju sa Knjigom Promena virtuelnim putem, na vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.

Da bi ste to ispravno učinili, preporučujemo vam da se najpre upoznate sa tim šta je Knjiga Promena.

Posle toga pažljivo proučite kako da se pravilno KONSULTUJETE sa Knjigom Promena.

Ako ste sve to obavili na naslovnoj strani možete izabrati dugme KONSULTACIJA.

Virtualna Knjiga Promena će na vaše postavljeno pitanje pokrenuti algoritam za dobijanje odgovora na bazi najstarijeg i najpriznatijeg metoda konsultacije Knjige Promena upotrebom štapića koji je u kriptografiji poznat kao „yarrow sort“ algoritam.

Kao odgovor ćete, u zavisnosti da li imate pokretnih linija, dobiti jedan ili dva heksagrama, i tumačenje teksta heksagrama, i eventualnih pokretnih linija, koje ste dobili. Pažljivo pročitajte i sačuvajte odgovor koji ste dobili, i trudite se da ga protumačite u skladu sa vašim pitanjem i vašim ličnim okolnostima.

Pogledajte REČNIK da vidite detaljnije objašnjenje pojmova iz tumačenja heksagrama.

Iz razloga bezbednosti i zaštite privatnosti, naš sajt vam ne omogućava da na njemu sačuvate pitanje i odgovor, već vam nudi da odgovor odštampate, snimite, ili pošaljete sebi na e-mail. Ukoliko niste u mogućnosti da uradite ništa od toga, zabeležite pitanje i brojeve heksagrama i pokretnih linija koje ste dobili u odgovoru, pa ih uvek možete protumačiti na našem sajtu na strani Heksagrami.

 

 

Bez komentara

Objavite komentar