Виртуелне консултације

Овај сајт вам омогућава да обавите консултацију са Књигом Промена виртуелним путем, на вашем рачунару, таблету или мобилном телефону.

Да би сте то исправно учинили, препоручујемо вам да се најпре упознате са тим шта је Књига Промена.

После тога пажљиво проучите како да се правилно КОНСУЛТУЈЕТЕ са Књигом Промена.

Ако сте све то обавили на насловној страни можете изабрати дугме КОНСУЛТАЦИЈА.

Виртуална Књига Промена ће на ваше постављено питање покренути алгоритам за добијање одговора на бази најстаријег и најпризнатијег метода консултације Књиге Промена употребом штапића који је у криптографији познат као „yarrow sort“ алгоритам.

Као одговор ћете, у зависности да ли имате покретних линија, добити један или два хексаграма, и тумачење текста хексаграма, и евентуалних покретних линија, које сте добили. Пажљиво прочитајте и сачувајте одговор који сте добили, и трудите се да га протумачите у складу са вашим питањем и вашим личним околностима.

Погледајте РЕЧНИК да видите детаљније објашњење појмова из тумачења хексаграма.

Из разлога безбедности и заштите приватности, наш сајт вам не омогућава да на њему сачувате питање и одговор, већ вам нуди да одговор одштампате, снимите, или пошаљете себи на е-маил. Уколико нисте у могућности да урадите ништа од тога, забележите питање и бројеве хексаграма и покретних линија које сте добили у одговору, па их увек можете протумачити на нашем сајту на страни Хексаграми.

 

 

Без коментара

Објавите коментар